Olimpija
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Trener NK Olimpije
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
 
Odgovori na to temo    Olimpija Seznam forumov » Vodstvo NK Olimpije Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
Trener NK Olimpije
Avtor Sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Razdor strokovnega štaba

Olimpija je ostala brez kar dveh članov strokovnega štaba. Zeleno-bele iz prestolnice sta zapustila pomočnik trenerja Aleš Čeh, ki odhaja v Avstrijo, in kondicijski trener Martin Magister.

V sezoni 2011/12 v strokovnem štabu Olimpije ne bosta več delovala pomočnik trenerja Dušana Kosiča Aleš Čeh in strokovnjak za fizično pripravo Martin Magister. Čeh se je odločil sprejeti ponudbo iz Avstrije, kjer se bo lotil novih izzivov, z Magistrom pa se klub razhaja po izteku pogodbe.

"Z Martinom nismo našli skupnega jezika glede nadaljnjega sodelovanja. Gre za velikega profesionalca, ki je z veliko vnemo opravljal svoje delo, za kar se mu zahvaljujemo. Zelo žal mi je, ker nas zapušča tudi Aleš, gre za človeka, ki ga poznam vrsto let. Odločil se je, da bo sprejel ponudbo iz tujine, Alešu bodo vrata Olimpije kot človeku in profesionalcu vedno odprta. Na novi poti v tujini mu želimo veliko uspeha," je ob kadrovskih premikih povedal športni direktor Milenko Ačimovič.

V naslednjih dneh bodo iz Olimpije sporočili ime Čehovega naslednika, ki bo v prihodnji sezoni pri delu pomagal trenerju Kosiču.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
08 Jun 2011 22:43 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Englaro namesto Čeha

Trener Olimpije Dušan Kosič je dobil novega pomočnika. Vlogo, v kateri je bil doslej Aleš Čeh, bo v prihodnje opravljal nekdanji reprezentant Robert Englaro.

Potem ko je Aleš Čeh zapustil klub in se preselil na klop Grazer AK-ja, je Dušan Kosič hitro dobil svojega novega pomočnika. V Olimpijo se je vrnil nekdanji nogometaš kluba Robert Englaro, ki je z Zmaji podpisal enoletno pogodbo. Englaro je za Olimpijo igral takoj po osamosvojitvi, nato pa tudi, ko se je klub znašel v peti ligi. V zadnjem času je kot trener deloval pri Beli krajini, sodeloval je tudi z Interblockom, pri mladi reprezentanci pa je bil pomočnik selektorja Tomaža Kavčiča - to vlogo bo opravljal še naprej.

"Lepo je ko se vrneš v staro jato, v nekdanji klub, to je zame velika čast. Pričakujem pošteno delo in plodno sodelovanje. Olimpija je vedno merila visoko in ima temu primeren status, skušali bomo doseči optimalne rezultate, cilj pa mora biti prvo mesto," je po prihodu med zeleno-bele dejal nekdanji nogometaš Foggie in Atalante.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
10 Jun 2011 21:54 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Prašnikar novi trener Olimpije!

Ljubljanska Olimpija je dobila novega trenerja. Dušana Kosiča, ki je danes sporazumno prekinil pogodbo s klubom, bo na vročem trenerskem stolčku nasledil nekdanji slovenski selektor Bojan Prašnikar.



Dolgo se je govorilo, danes pa so govorice naposled postale resnične. Vodstvo Olimpije je sporazumno prekinilo pogodbo z Dušanom Kosičem, ki je po dobrem letu dni zapustil klop zeleno-belih, in na mesto novega trenerja imenovalo nekdanjega slovenskega selektorja Bojana Prašnikarja.

"Po nizu mladih trenerjev sem se odločil za spremembo in na klop prihaja izkušen strokovnjak. Bojana Prašnikarja, tako kot Dareta Vršiča, poznam iz reprezentančnih akcij, z njim sem že sodeloval. Zagovarja red, disciplino in trdo delo in tudi razume filozofijo kluba, ki ima vedno najvišje cilje in ne sprejema nič drugega, kot le najboljše," je ob imenovanju novega trenerja za klubsko spletno stran povedal športni direktor Milenko Ačimovič.

Prašnikar, ki je doslej že dvakrat sedel na klopi zmajev, je z Ljubljančani podpisal eno in pol letno pogodbo.

"Dogovorili smo se zelo hitro. Tretjič sem postal trener Olimpije, vedno sem govoril, da se nečesa lotim le, če v tem vidim smisel. Moje ambicije so, da smo boljši, kot smo bili do sedaj," je povedal Prašnikar.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
12 Dec 2011 21:55 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    Olimpija Seznam forumov » Vodstvo NK Olimpije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.