Olimpija
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Novice in prestopi
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
 
Odgovori na to temo    Olimpija Seznam forumov » Igralci NK Olimpije Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
Novice in prestopi
Avtor Sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Čadikovski okrepil Olimpijo



Danes je enoletno pogodbo z Olimpijo podpisal makedonski napadalec Dragan Čadikovski, ki je nazadnje igral za velenjski Rudar. Devetindvajsetletni napadalec je v karieri nastopal tudi za ruski Zenit, srbski Partizan in korejski Incheon, v Sloveniji pa je nosil majici Celja in Maribora. Skupaj je v slovenski ligi na 135 tekmah zabil 41 golov, pri Olimpiji pa bo na hrbtu nosil legendarno številko 14, ki sta jo v preteklosti proslavila Sebastjan Cimerotič in tudi Robert Prosinečki. Čadikovski bo že danes popoldne treniral z novimi soigralci.

"Vesel sem, da smo dobili tak tip igralca, ki smo ga iskali. Dragan je izkušen napadalec z občutkom za gol, dogovorili smo se zelo hitro, saj smo oboji pokazali željo, da sklenemo dogovor. Zelo si je želel v Olimpijo in z njim smo še močnejši," je po podpisu pogodbe dejal športni direktor Olimpije Mile Ačimovič.

Tudi novinec med zmaji je bil zelo zadovoljen ob prihodu v Ljubljano. "Mile me je poklical in dogovorila sva se v petih minutah," je povedal Čadikovski in nadaljeval: "Upam, da bodo rezultati taki, kot se od takega kluba, kot je Olimpija, pričakujejo. Že v prejšnji sezoni sem igral na Stožicah in lahko povem, da stadion ne zaostaja za najlepšimi v Evropi. Je zagotovo najlepši med tistimi, na katerih sem igral v karieri, pa sem v Evropi odigral precej tekem. Zadetkov ne bom obljubljal, želim le čim bolj plodno pomagati ekipi. V četrtek proti Širokem Brijegu sicer nimam pravice nastopa, bom pa z vsem srcem z ekipo," je svoje občutke strnil 29-letni Beograjčan, ki bo v kratkem dobil tudi slovensko državljanstvo.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
04 Jul 2011 21:58 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Lipovac zapustil Zmaje

21-letni slovenski vratar Kristian Lipovac si išče novega delodajalca, potem ko so iz vodstva Olimpije sporočili, da so z mladeničem predčasno prekinili sodelovanje.

V novo sezono je štartal z upanjem, da bo prvi vratar Olimpije, sedaj pa Kristian Lipovac sploh ni več član kluba iz Ljubljane. Mladi čuvaj mreže je na sporazumen način namreč prekinil pogodbo z zeleno-belimi, h katerim se je januarja lani priključil iz Aluminija, v prvenstvu pa za njih odigral sedem tekem.

"Nekdanji čuvaj mreže Aluminija se bo vrnil na Štajersko in se namerava posvetiti študiji ter najverjetneje kariero nadaljevati nekje bližje domu. V nadaljevanju športne poti mu želimo v prihodnje veliko uspeha," so sporočili s štadiona v Stožicah. V nadaljevanju sezone bosta vratarsko breme pri Olimpiji nosila mladi Elvis Džafič in izkušeni Aleksander Šeliga.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
24 Avg 2011 22:32 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Kašnik v Anglijo, Rujovič v Kranj …

… Cvijanovič prekinil pogodbo.


Današnji dan prinaša tri spremembe v zmajevem gnezdu. Kot prvi se v angleškega tretjeligaša slovite preteklosti Sheffield Wednesday do konca januarja 2012 na posojo seli branilec David Kašnik, ki je danes (torek) že odpotoval proti Benetkam, od koder je poletel proti Angliji.

V pomanjkanju igralnega časa si je nov klub poiskal tudi Enes Rujovič, ki bo vsaj do konca jesenskega dela kot posojen nogometaš zeleno-belih nastopal za kranjski Triglav.

Bivši član Olimpije pa je Miroslav Cvijanovič, ki v tej sezoni ni bil več v načrtih trenerja Dušana Kosiča. Z visokim branilcem je klub dosegel dogovor o sporazumni prekinitvi sodelovanja, Cvijanoviču pa želimo veliko uspeha v nadaljevanju njegove športne poti.

»S Cvijanovičem smo prekinili pogodbo, ker ni bil več v naših načrtih. Kašnik pa je dobili zelo dobro ponudbo iz Sheffielda, tudi sam si je želel preizkusiti v Angliji, kjer bo ostal vsaj šest mesecev. Veseli pa smo tudi zaradi Rujoviča, da bo končno igral in, upam, ponovno našel samega sebe v nogometu. Na sredini igrišča imamo veliko konkurenco, Enes se je tega zavedal. Strinjali smo se, da je to trenutno najboljša rešitev,« je o prestopnih aktivnostih povedal športni direktor Olimpije Mile Ačimovič.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
30 Avg 2011 09:55 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
olimpijaDeaf
joker iz klopi
joker iz klopi


Pridružen/-a: 28.04. 2009, 19:06
Prispevkov: 319
Kraj: stadion za bežigradom

Prispevek Odgovori s citatom
Djermanovič novi član Olimpije

Ljubljanska Olimpija se je okrepila z nekdanjim Rudarjem napadalcem Dejanom Djermanovičem, ki se bo po kratki epizodi pri bolgarskem Litexu vrača v slovensko državno prvenstvo.



Lov za novim napadalcem je v Ljubljani končan. Že dalj časa je bila "javna tajna", da se vodstvo kluba najbolj resno spogleduje z Ljubljančanom Dejanom Djermanovičem, ki je pred dnevi dokončno prekinil vezi z bolgarskim Litexom in se k Olimpiji preselil kot prost igralec.

23-letni nogometaš, ki je pred odhodom v Bolgarijo uspešno tresel mreže v majici velenjskega Rudarja, je z Ljubljančani podpisal pogodbo do junija leta 2014.

"Dejan je končno naš igralec! Čakali smo ga šest mesecev, nisem obupal, od poletja sem se zavzemal za njegov prihod. Pomembno je, da je otrok Olimpije, Ljubljančan in prava okrepitev. Upam, da bo v zeleno-belem dresu zabil veliko golov," je za spletno stran kluba povedal športni direktor Mile Ačimovič.

Djermanovič, sicer tudi nekdanji nogometaš Krškega in sarajevske Slavije, se je z Olimpijo resno spogledoval že poletnem prestopnem roku, po prihodu pa je razkril, da se mu je uresničila otroška želja.

"Pravijo, da gre v tretje rado. Počutim se super, uresničila se mi je otroška želja, saj želi vsak ljubljanski otrok igrati za člansko moštvo Olimpije. Sam želim upravičiti zaupanje kluba, igrati dobro in pomagati Olimpiji do uresničitve zadanih ciljev," je povedal Djermanovič.

_________________
OSMI DAN JE BOG USTVARIL OLIMPIJO
17 Dec 2011 14:55 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    Olimpija Seznam forumov » Igralci NK Olimpije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.